Чиме се паметан поноси …

Очигледно је да господин Вучић, као Председник није смео да покаже овакво непознавање историје државе којом председава и да се осрамоти пред камерама…

Прочитајте цео чланак

Пушкић: Михајловићева да одговори ко је одговоран за „дивљу“ градњу асфалтне базе

Пријепоље, Чачак – Координатор Двери за Златиборски округ, Борко Пушкић, упитао је министарку грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорану Михајловић, ко је одговоран за градњу „дивље“ асфалтне базе у пријепољском насељу Ивање.

Прочитајте цео чланак

И ове године од пријепољске власти ни динара за ђаке прваке!

Највећа брига родитеља, пред почетак нове школске године, јесте колико ће ове године коштати набавка уџбеника за децу и како припремити дете за школу. Поред нове одеће и обуће, ставка на коју се троши највећи део кућног буџета су књиге и школски прибор.

Прочитајте цео чланак

Двери Нова Варош: Власт пљунула па полизала

ОО Двери Нова Варош осећа обавезу да демантује интервју председника општине Радосава Васиљевића који после толико глуме и изречених гнусних лажи може без проблема да се кандидује за награду Оскара.

Прочитајте цео чланак

Председник општине Нова Варош је издао своје грађане и пљунуо им у лице

После 20 постављених аргументованих питања а недобијених одговора од председника општине Нова Варош, Радосава Васиљевића, осећам обавезу због народа који је пружио подршку изборној листи под редним бројем 5, „Група Грађана-Двери-ДСС“ на последњим изборима, да поставим нова три питања у нади да ће грађани Нове Вароши добити бар један одговор.

Прочитајте цео чланак

Нових 10 питања за председника Нове Вароши

После 10 постављених крајње добронамерних и аргументованих питања председнику општине Нова Варош, Радосав Васиљевић се и даље не оглашава. Те осећамо обавезу због народа који је пружио подршку изборној листи под редним бројем 5 „Група Грађана-Двери-ДСС“ на изборима 2016 год. Да поставимо нових 10 питања у нади да ћемо добити бар један одговор.

Прочитајте цео чланак

Зашто је Угљанин још увек на слободи?

До када ће Угљанин некажњено да ради против државе Србије?

Прочитајте цео чланак

Десет питања Двери за ГГ Нови људи за Нову Варош

Да ли део ГГ Нови људи за Нову Варош преузимају ОО СНС-а у Новој Вароши?

Прочитајте цео чланак

Двери Пријепоље: Ко је одговоран за улудо расипање новца грађана

ОО Двери у име великог боја незадовољних грађана Пријепоља поставља питање када ће одговорни из општинске власти да се извине мештанима Сељашнице због малтретирања и ко ће да плати додатне непредвиђене и не мале трошкове накнадног проширивања тек реконструисаног пута? Ко ће именом и презименом да преузме одговорност?

Прочитајте цео чланак

Сулејман Угљанин жели немире у Србији

Опет је Сулејман Угљанин покушао сецесионистичким изјавама да поправи свој пољуљани рејтинг. Овај политичар на заласку каријере, дуго година прави велику штету и уноси немир у државу Србију оглашавајући се одређеним датумима и тумачећи историјске догађаје на један крајње политикантски начин. Овог пута је за повод изабрао стогодишњи јубилеј „Сјеничке декларације“.

Прочитајте цео чланак